Kosár

Hírek

A hírek szűréséhez kérjük, válasszon rovatot!
KINGSLONG TÁSKÁK
Minden helyzetben, kitűnő választás

A Kingslong táskák, és hátizsákok minden helyzetben megvédik eszközeit. Nemcsak a praktikum, hanem a divat is lehet szempont a vásárlásnál, és ennek az elvárásnak is megfelelnek a Kingslong termékei. Design, és praktikum, egy termékben. Ezt nyújtja a Kingslong.

Tovább olvasom
EVERKI TÁSKÁK
Utazzon stílusosan, kompromisszumok nélkül!

Az EVERKI táskái minőségi és praktikus kialakításuknak köszönhetően minden helyzetben ideális útitársak. Utazzon stílusosan, kompromisszumok nélkül!

Tovább olvasom
Artisjus tájékoztatás
Változás a hologramok kiadásával kapcsolatban

Az Artisjus 2021. április 1. és május 14. közötta járványhelyzet miatt felfüggesztette a magánmásolási jogdíj igazolására szolgáló hologramok kiadását. Az ebben az időszakban beérkezett jogdíjköteles termékeken nem lesz rajta a korábban megszokott matrica, a jogdíj megfizetése a vásárláskor kibocsátott kereskedelmi számlán kerül igazolásra. A jogdíjfizetési értesítő számát felvezetjük az általunk értékesített termékek számlájára.

Az átmeneti időszakban a jogdíjfizetés rendje nem változik, a Fotocopy Kft. továbbra is megfizeti a jogdíjat a rendelet által érintett összes termékre.

Tovább olvasom
SANZ ÚJDONSÁGOK ÉRKEZTEK!
ÚJDONSÁGOK ÉRKEZTEK!

Nézz szét új SANZ fülhallgatóink között!

Tovább olvasom
KINGSLONG NOTEBOOK TÁSKA
KINGSLONG TERMÉKEK ÉRKEZNEK
Hamarosan érkezik a KINGSLONG márka. Webáruházunkban már körbenézhetsz a termékek között.
Tovább olvasom
Goobay kábelek és kiegészítők
Kiváló minőségű eszközök kedvező áron

Kipróbálta már Goobay termékeink valamelyikét? Válogasson a minőségű csatlakozókkal szerelt kábelek, hasznos kiegészítők, vagy a kiváló ár-érték arányú fali TV konzolok közül!

Tovább olvasom
Gembird filamentek
Válasszon minőségi filamentjeink közül

A Gembrid nyomtatószál olyan tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően valóban minőségi 3D tárgyakat alkothat. Abban az esetben, ha szeretne mindenfajta bonyodalom nélkül érdekes eredményt elérni, nem maradt más hátra, minthogy kiválassza az Ön számára megfelelő színt.

Tovább olvasom
BLUETOOTH FÜLHALLGATÓK
MINŐSÉGI ZENEHALLGATÁS KEDVEZŐBB ÁRON MINT GONDOLNÁD

Nézz szét webáruházunkban és válogass újdonságaink közül!

Fülhallgatók, FM transmitter+töltő, iphone-hoz mágneses töltő.

 

Tovább olvasom
Utoljára megtekintve