Kosár

Hírek

A hírek szűréséhez kérjük, válasszon rovatot!
Minőségi táskák az FCMarketen
Ha táska kell, válassza az Everki termékeit!
Stílusos megjelenésű, jól pakolható és magas minőségű notebook táskát keres? Az EVERKI termékei mindhárom követelménynek megfelelnek, ráadásul a gyártó 30 év garanciát vállal táskáira. Ne kössön kompromisszumot, válassza a legjobbat notebookjának!
Tovább olvasom
TECHNIKAI PROBLÉMA
RENDSZERHIBA

Kedves Vásárlóink!

SSD, HDD, PENDRIVE, NOTEBOOK ÉS SZÁMÍTÓGÉPEK vásárlása esetén technikai okok miatt a webes rendelés nem működik.
A rendeléseket kézzel tudjuk rögzíteni rendszerünkben. Kérem, hogyha az alábbi termékek bármelyikéből szeretne vásárolni webáruházunkból, regisztráció után e-mailben adja le rendelését.
A rendelés leadásához szükséges információk: számlázási név, számlázási cím, szállítási cím, átvételi mód, fizetési mód (kézzel rögzített rendelés esetén csak előre utalással, vagy utánvéttel van lehetőség fizetni)
E-mail cím: ugyfelszolgalat@fcmarket.hu
Amennyiben kérdése van az ügyfélszolgálatunk telefonon is elérhető 8:30-17:00-ig (20/259-6866)

 

Megértésüket köszönjük!

Tovább olvasom
Hamarosan érkező ledes lámpákkal bővítjük kínálatunkat!
Ledes lámpák érkezőben!

A lámpák sokféleképpen használhatók:
étkezőasztalon, éjjeliszekrényen vagy egy hangulatos estén a kertben, vendéglátásban a teraszon. A lámpa fényereje fokozatmentesen szabályozható.

Az újratölthető vezeték nélküli ledes asztali lámpa be C típusú töltőkábellel rendelkezik az egyszerű töltés érdekében. Az asztali vezeték nélküli akkumulátoros lámpák töltés után kb. 5-60 órán keresztül használhatók (a beállított fényerőtől függően)
Kérjük töltse folyamatosan legalább 5 órán keresztül az optimális teljesítmény biztosítása érdekében. Akkumulátoros asztali lámpánk környezetvédő, alacsony fogyasztású. A újratölthető LED-es asztali lámpa könnyedén frissíti és dísziti a teret.

Az akkumulátoros újratölthető asztali lámpák kíváló alumíniumötvözet testből készülnek, kíváló minőség alumíniumötvözetet választunk, precíziós CNC gépekkel polírozva és formázva a finom textúra és a tartósság érdekében. Egyedülálló dizájnjának köszönhetően az akkumulátoros asztali lámpák újratölthetőek, bárhova magaddal viheted.

A továbbfejlesztett led asztali lámpa körkörös fényforrás-kialakítással, 360 fokos holtszög nélküli egyenletes világítással, beépített, kíváló minőségű led gyöngyökkel van ellátva. Nem villog, nincs durva tükröződés, nincs UV vagy IR sugárzás, így az azonnali fény védi családja látását és egészségét.

A teljesen zárt szerkezetű lámpafej, alumínium ötvözetből készült lámpa jól ellenál a víz behatolása ellen, szigorú tesztelés után a vízálló asztali lámpa eső esetén is teljes funkcionalitást garantál. Soha nem kell aggódnia, használja nyugodtan a lámpát a szabadban.

Ez a tökéletes vezeték nélküli kültéri asztali lámpa könnyedén bővíti a teret, a lámpák bárhol elhelyezhetőek: hálószobában, éjjeliszekrényen, dolgozószobában, irodában, nappaliban, étkezőasztalon, bárban, kávézóban, szállodai szobában, kültéren, udvaron.

A modern minimalista stílusban tervezett hordozható asztali lámpa minden teret kifinomultabbá tesz. Kompakt mérete és könnyű kialakítása alkalmassá teszi otthonok, irodák és teraszok díszítésére. Sokolodalúsága és elegáns kialakítása ideális választássá teszi bármilyen környezetbe.

Tovább olvasom
Feltöltöttük készletünket SANZ termékeinkből!
KÉSZLETFELTÖLTÉS!
Áru érkezett a SANZ termékeinkből!
Tovább olvasom
Bővítettük kínálatunkat!
Új márkával bővítettük termékpalettánkat!
Mostantól a NEDIS márka is megtalálható webáruházunkban és üzletünkben!
Tovább olvasom
Gyűjtsd a pontokat és vásárolj olcsóbban!
Jelenleg is tart a pontgyűjtő akciónk! Váltsa be kedvezményre!

Kedves Vásárlóink!

Pontgyűjtő akciót indítunk 2024.01.15.-től 2024.12.31.-ig tartó időszakban eredeti és utángyártott, nem lejárt nyomtató kellékekre.
A pontgyűjtés alap feltétele: eredeti kellék minimum nettó 30.000 Ft, utángyártott kellék minimum nettó 20.000 Ft értékű rendelés szerepeljen egy számlán. Pontok csak a határidőre kifizetett számlákon szereplő termékek után jár.
 következő pontértékek gyűjthetők: Eredeti nyomtató kellék esetében minden nettó 200 Ft érték után jár 1 pont, utángyártott kellékanyag esetében pedig nettó 40 Ft-ként adunk 1 pontot.
Pontfelhasználás: 2024.01.15-2025.01.31. 1 pont = 1 Forint. (A pontok készpénzre nem válthatók!)
A pontok a webáruházunkban válthatók be bármely készleten lévő termékekre, kedvezmény jóváírásra.
Egy alkalommal a megrendelés értékének 50%-át lehetséges a pontokkal kedvezményre váltani. Tehát, ha elértél pld. 30.000 pontot, és a beváltási időszakban rendelsz nettó 30.000 Ft-ért, akkor 15.000 pontot válthatsz be, feltéve, ha minden számládat kifizetted.
A pontok a FIÓKOM menüpont alatt tekinthetőek meg.

Tovább olvasom
AZUREFILM FILAMENTEK ÚJ SZÍNBEN
BŐVŰLT KÍNÁLATUNK!

Kedves Vásárlóink!

Bővítettük azurefilm filament színpalettánkat!

Tovább olvasom
DDR4 RAM WEBÁRUHÁZUNKBAN
DDR4 RAM ÚJDONSÁGOK ÉRKEZTEK!

Kedves Vásárlóink!

 

Készletünkben már megtalálható DDR4-es RAM!

Tovább olvasom
Utoljára megtekintve