Kosár

 SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Átvételi lehetőségek

Célunk, hogy vásárlásod a fizetéstől az átvételig, minden esetben a számodra legkényelmesebben és legegyszerűbben, kiváltképp pedig a lehető legbiztonságosabban történjen. Mindezt szem előtt tartva igyekszünk most összefoglalni Neked, hogy a különböző opciók esetén, mire érdemes majd készülnöd: hol és mivel fizetheted ki megrendelésed, illetve mi(k)re kell majd odafigyelned mint a személyes átvétel, mind pedig a házhozszállítás esetén.

-Személyes átvétel Szekszárdi üzletünkben:

Üzletünket a 7100 Szekszárd, Mikes utca 23-25. cím alatt találod, ahol hétfőtől péntekig 08:30 és 17:00 óra közötti nyitva tartassál várunk. Személyes átvétel során fizethetsz előre utalással, vagy akár a helyszínen: készpénzzel, valamint bankkártyával is.

A munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket aznap átadjuk a futárszolgálatnak, akik várhatóan 1-2 munkanapon belül a megadott címre szállítják a csomagot. A csomag szállítások kiemelt időszakában (ünnepek stb.) a házhozszállítás ideje növekedhet.

1.Házhozszállítás:
 
Kétségkívül ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen ez esetben a megrendelésed az ajtódig szállítjuk, így Neked ki sem kell majd mozdulnod otthonról.
Amennyiben rendelésed értéke nem éri el a nettó 30,000 Ft-ot és a csomag súlya nem haladja meg 20 kg-ot, a házhozszállítás díja: Bruttó 1,990 Ft. 
Nettó 30,000 Ft (bruttó 38,100 Ft) feletti rendelés esetén a szállítás csak 1 Ft. Ezt a kedvezményes díjat max. 20 kg-ig tudjuk felajánlani. 20 kg és 40 kg közötti csomagsúly esetén a szállítás díja bruttó 3,124 Ft-tól, attól függően, melyik futárcéget választod.
40 kg felett egyedi szállítási díj kerül meghatározásra (hívjon).
Házhozszállítás esetén akár az előre utalást, akár az utánvétes fizetést, akár pedig az online bankkártyás fizetést választhatod majd fizetési módként. Kérjük vedd figyelembe, hogy az utánvétkezelésnek díja van, így ez lesz a legdrágább fizetési megoldás.

Kérjük, hogy a csomagot még átvételkor ellenőrizd le a futár jelenlétében!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy a sérülés ténye a futárlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Express One Futárszolgálat:

  • tracking.expressone.hu
  • +36 1 8 777 400
  • ugyfelszolgalat@expressone.hu
  • Szállítási idő intervallum: 8:00-17:00
  • Sikertelen kézbesítés esetén: A kiszállítást következő napon újra próbálják. Ha ez sikertelen, visszaszállításra kerül a rendelés a feladóhoz.

Sprinter Futárszolgálat:

  • sprinter.hu
  • + 36 1 881 2615
  • info@sprinter.hu
  • Szállítási idő intervallum: 08:00-17:00
  • Sikertelen kézbesítés esetén: A kiszállítást következő napon újra próbálják. Ha ez sikertelen, visszaszállításra kerül a rendelés a feladóhoz.
2. Csomagpontos átvétel:
 
Ha úgy gondolod, hogy nem akarsz órákat várni a futár csengetésére, akkor válaszd a hozzád legközelebbi csomagpontot, itt kényelmesen 5 munkanapod van arra, hogy átvedd a megrendelésedet.
A rendelésed leadásakor vedd figyelembe, csak olyan termékeket tegyél be a kosaradba, amelyek beleférnek az alábbiakban megadott méretű dobozokba és nem haladják meg a 20 kg-ot, mert csak az ilyen csomagokat tudjuk csomagpontra szállítani, ellenkező esetben a házhozszállítást válaszd. Amennyiben megrendelésed értéke meghaladja a bruttó 150,000 Ft értéket, sajnos akkor is csak házhozszállítással tudjuk elküldeni a csomagot.
 
Kis doboz: max. 30x30x30cm
Nagy doboz: max. 100x50x30cm
 
Ha a rendelésed értéke meghaladja a nettó 30,000 Ft-ot (bruttó 38,100 Ft), de nem nehezebb mint 20kg-nál, akkor a szállítás ingyenes lesz. Ha rendelt termékek értékének összege nem éri el a nettó 30,000 Ft-ot (bruttó 38,100 Ft), a szállítási díj bruttó 1,092-1,232 Ft lesz, a csomag súlyától függően.
Utánvétes fizetési mód választásánál számolj egy bruttó 350 Ft-os utánvét beszedési díjjal is.
 
Utoljára megtekintve