Kosár

 FIZETÉSI MÓDOK 

 

1.FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed a rendelés átvételekor készpénzzel fizetheted ki. Készpénzzel a rendelésed átvételekor egyaránt fizethetsz szaküzletünkben (7100 Szekszárd, Mikes utca 23-25) vagy futárszolgálattal szállított rendelések esetén.

2.UTÁNVÉTES FIZETÉS - KEZELÉSI KÖLTSÉG

Az utánvétes (futárnál, átvételkor készpénzben fizetendő, a futárnál nem lehet sajnos bankkártyával fizetni) fizetési móddal kért házhozszállítás esetén a fizetésnek külön díja van, amely bruttó 699 Ft 100,000 Ft rendelési határig, a felett ennél magasabb a díj.

A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték számodra. Szaküzletes átvétel esetén a költség elengedésre kerül, függetlenül attól, hogy a helyszínen milyen fizetési móddal egyenlíted ki a vételárat.

3.ELŐRE UTALÁSOS FIZETÉS

Egyenlítsd ki a rendelésed előre utalással. A megrendelést követően egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk (e-mail üzenetben).

Bankszámlás utaláshoz szükséges adatok:

-Kedvezményezett neve: Fotocopy Kft.

-Bankszámlaszám: 10104617-06833800-01003004

-Közlemény: számlaszámodat, amit a megrendelésed elkészülte után e-mailben küldünk

4.BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Bankártyás fizetésre van lehetőséged szaküzletünkben (7100 Szekszárd, Mikes utca 23-25) valamint házhozszállítás esetén(amennyiben a bankkártyás fizetési lehetőséget választod ki).

A webáruházunkban történő bankkártyás vásárlás a Borgun Bank online átutalási rendszerével működik.

A vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítunk a Borgun Bank biztonságos oldalára így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett oldalon történik, melyet magyar nyelven fogsz tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhetsz.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

-Kártyaszám (A kártya előlapján dombnyomással vagy nyomtatással szereplő szám.)

-Lejárati dátum (A kártya előlapján dombnyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

-Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2).

 

A kártyaadatok megadását követően, kérünk ellenőrizd az adatok helyességét.

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Téged is tájékoztatnak a képernyőn.

Utoljára megtekintve