Kosár

 SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Átvételi lehetőségek

Célunk, hogy megrendelésed a fizetéstől az átvételig, minden esetben a számodra legkényelmesebben és legegyszerűbben, kiváltképp pedig a lehető legbiztonságosabban történjen. Mindezt szem előtt tartva igyekszünk most összefoglalni Neked, hogy a különböző opciók esetén, mire érdemes majd készülnöd: hol és mivel fizetheted ki megrendelésed, illetve mi(k)re kell majd odafigyelned mind a személyes átvétel, mind pedig a kiszállítás esetén.

-Személyes átvétel Szekszárdi üzletünkben (teljes egészében ingyenes)

Üzletünket a 7100 Szekszárd, Mikes utca 23-25. cím alatt találod, ahol hétfőtől péntekig 08:30 és 17:00 óra közötti nyitva tartassál várunk. Személyes átvétel során fizethetsz előre utalással, vagy akár a helyszínen: készpénzzel, valamint bankkártyával is.

A munkanapokon 13:30-ig leadott rendeléseket aznap átadjuk a futárszolgálatnak, akik várhatóan 1-2 munkanapon belül a kiválasztott szállítási mód alapján a megadott címre szállítják a csomagot. A csomag szállítások kiemelt időszakában (ünnepek stb.) a házhozszállítás ideje növekedhet.

1.Házhozszállítás:
 
Kétségkívül ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen ez esetben a megrendelésed az ajtódig szállítjuk, így Neked ki sem kell majd mozdulnod otthonról.
Amennyiben rendelésed értéke nem éri el a bruttó 49,990 Ft-ot és a csomag súlya nem haladja meg 20 kg-ot, a házhozszállítás díja: Bruttó 1,990 Ft-tól (attól függ melyik szállítási módot választottad)
Bruttó 49,990 Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítási díj csak 1 Ft. Ezt a kedvezményes díjat max. 20 kg-ig tudjuk felajánlani. 20 kg és 40 kg közötti csomagsúly esetén a szállítás díja bruttó 3,302 Ft-tól, attól függően, melyik futárcéget választod. A szállítási díjon felül biztosítási és logisztikai díjat is felszámolunk, attól függően melyik futárcég szállítja a megrendelésedet. 40 kg felett egyedi szállítási díj kerül meghatározásra (hívjon).
 
Házhozszállítás esetén akár az előre utalást, akár az utánvétes fizetést, akár pedig az online bankkártyás fizetést választhatod majd fizetési módként. Kérjük vedd figyelembe, hogy az utánvétkezelésnek díja van, így ez lesz a legdrágább fizetési megoldás.
 
Kérjük, hogy a csomagot még átvételkor ellenőrizd le a futár jelenlétében!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy a sérülés ténye a futárlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.
 
Express One Futárszolgálat:
  • tracking.expressone.hu
  • +36 1 8 777 400
  • ugyfelszolgalat@expressone.hu
  • Szállítási idő intervallum: 8:00-17:00
  • Sikertelen kézbesítés esetén: A kiszállítást következő napon újra próbálják. Ha ez sikertelen, visszaszállításra kerül a rendelés a feladóhoz.

Sprinter Futárszolgálat:

  • sprinter.hu
  • + 36 1 881 2615
  • info@sprinter.hu
  • Szállítási idő intervallum: 08:00-17:00
  • Sikertelen kézbesítés esetén: A kiszállítást következő napon újra próbálják. Ha ez sikertelen, visszaszállításra kerül a rendelés a feladóhoz.
2. Csomagpontos átvétel:
 
Ha úgy gondolod, hogy nem akarsz órákat várni a futár megérkezésére akkor érdemes ezt választanod. A rendelésed leadásakor vedd figyelembe, csak olyan termékeket tegyél be a kosaradba, amelyek beleférnek az alábbiakban megadott méretű dobozokba és nem haladják meg a 20 kg-ot, mert csak az ilyen csomagokat tudjuk csomagpontra szállítani, ellenkező esetben a házhozszállítást válaszd. 
 
Sprinter Pick-Pack pontra szállítás: 
 
Válaszd a hozzád legközelebbi csomagpontot, itt kényelmesen 5 munkanapod van arra, hogy átvedd a megrendelésedet. Amennyiben megrendelésed értéke meghaladja a bruttó 150,000 Ft értéket vagy a rendelt termékek nem férnek bele az alábbi méretű dobozokba akkor sajnos akkor ezt a szállítási módot nem tudod kiválasztani, de házhozszállítással továbbra is el tudjuk küldeni a csomagot.
 
Kis méretű doboz: max. 20x30x10cm,
Közepes méretű doboz: max. 30x30x30cm,
Nagy méretű doboz: max. 100x50x30cm
 
Ha a rendelésed értéke meghaladja a bruttó 49,990 Ft-ot, és nem nehezebb 20kg-nál, akkor a szállítási díj 1 Ft lesz. Ha rendelt termékek értékének összege nem éri el a bruttó 49,990 Ft-ot, a szállítási díj minimum bruttó 1,194 Ft lesz, ami a csomag súlyától függően emelkedhet. A szállítási díjon felül biztosítási (150,000 Ft felett) és logisztikai díjat is felszámolunk.
Utánvétes fizetési mód választásánál számolj bruttó 390 Ft-os utánvét beszedési díjjal is.
 
MPL Csomagpontra, Postán maradó szállítás: 
 
Kis csomag rendelése esetén ez is egy választási lehetőség lehet, itt is 5 napod van átvenni a csomagodat. A csomagok súlya max. 40kg lehet.
 
Ha a rendelésed értéke meghaladja a bruttó 49,990 Ft-ot, és nem nehezebb 20kg-nál, akkor a szállítási díj 1 Ft lesz. Ha rendelt termékek értékének összege nem éri el a bruttó 49,990 Ft-ot, a szállítási díj minimum bruttó 1,143 Ft lesz, ami a csomag súlyától függően emelkedik. A szállítási díjon felül biztosítási (50,000 Ft felett) és logisztikai díjat is felszámolunk.
Utánvétes fizetési mód választásánál számolj utánvét beszedési díjjal is, ami bruttó 270 Ft-tól indul és rendelés értékének emelkedésével emelkedik. A biztosítási díj bruttó 2,160 Ft-tól indul és megrendelés értékének emelkedésével emelkedik.
 
3. Csomagautomatába szállítás:
 
A legtöbb automata 0-24 óráig elérhető, de az értesítéstől számított 2 napod van átvenni a csomagodat. Ha 2 nap alatt nem veszed át a csomagot, akkor beszállításra kerül egy Posta hivatalba, amelyről SMS értesítést küld az MPL. A csomagok súlya max. 20kg lehet, térfogata is korlátozott, az alábbi méreteket kell figyelembe venni:
 
Kis csomag (S): 31x25x7cm
Közepes csomag (M): 50x31x16cm
Nagy csomag (L): 50x31x35cm
 
Ha a rendelésed értéke meghaladja a bruttó 49,990 Ft-ot, és nem nehezebb 20kg-nál, akkor a szállítási díj 1 Ft lesz. Ha rendelt termékek értékének összege nem éri el a bruttó 49,990 Ft-ot, a szállítási díj minimum bruttó 1,143 Ft lesz, ami a csomag súlyától függően emelkedik. A szállítási díjon felül biztosítási (50,000 Ft felett) és logisztikai díjat is felszámolunk. A pontos összeget a rendelés összeállítás utáni lépésnél láthatod.
Utánvétes fizetési mód választásánál számolj utánvét beszedési díjjal is, ami bruttó 270 Ft-tól indul és rendelés értékének emelkedésével emelkedik. A biztosítási díj bruttó 2,160 Ft-tól indul és megrendelés értékének emelkedésével emelkedik.
 
Utoljára megtekintve