Kosár

1989 óta vagyunk a piacon. Közel 200 gyártó kb. 10,000 terméke található meg nálunk. Az egyik fő irányelvünk a versenyképes árak, szakképzett munkaerő és az óriási raktárkészlet. A megrendeléseket 1-2 napon belül kiszállít a kiválasztott futárszolgálat.

Cégünk minden alkalmazottja vevőorientált szemléletű és hisz abban, hogy a minőségi és rugalmas kiszolgálás elengedhetetlen feltétele a sikernek. Fontosnak érezzük, hogy vásárlóink elégedettek legyenek mind a termékeinkkel, mind szolgáltatásainkkal. Személyes ügyfélszolgálatunkkal még közvetlenebb kapcsolatot tudunk biztosítani. Vásárlóinkat egy 15 főből álló, szakmailag magasan képzett csapat szolgálja ki. Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk termékeinket.

Webáruházunk, óriási raktár kapacitásunk és futárszolgálatunk biztosítja, hogy vásárlóink rövid időn belül minőségi kiszolgálásban részesüljenek. Az ország bármely részéről leadhatjátok a megrendeléseiteket webáruházunkban, melyet a szekszárdi raktárunkból 1-2 napon belül kiszállít a kiválasztott futárszolgálat. Egyszerűen és gyorsan böngészhetsz, vásárolhatsz weboldalunkon vagy szaküzletünkben. Célunk, hogy az internet segítségével könnyebbé és olcsóbbá tegyük az eligazodást és vásárlást.

ELÉRHETŐSÉGEK:
7100 Szekszárd Mikes u.23-25.
ugyfelszolgalat@fcmarket.hu
+36-20-259-6866

Hétfő - Pénteg: 8.30-17.00

Utoljára megtekintve