Kosár

 SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Átvételi lehetőségek

Célunk, hogy vásárlásod a fizetéstől az átvételig, minden esetben a számodra legkényelmesebben és legegyszerűbben, kiváltképp pedig a lehető legbiztonságosabban történjen. Mindezt szem előtt tartva igyekszünk most összefoglalni Neked, hogy a különböző opciók esetén, mire érdemes majd készülnöd: hol és mivel fizetheted ki megrendelésed, illetve mi(k)re kell majd odafigyelned mint a személyes átvétel, mind pedig a házhozszállítás esetén.

-Személyes átvétel Szekszárdi üzletünkben:

Üzletünket a 7100 Szekszárd, Mikes utca 23-25. cím alatt találod, ahol hétfőtől csütörtökig 08:00 és 17:00 óra, pénteken 08:00 és 16:00 óra közötti nyitva tartassál várunk. Személyes átvétel során fizethetsz előre utalással, vagy akár a helyszínen: készpénzzel, valamint bankkártyával is.

A munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket aznap átadjuk a futárszolgálatnak, akik 1-2 munkanapon belül a megadott címre szállítják a csomagot.

1.Házhozszállítás:
 
Kétségkívül ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen ez esetben a megrendelésed az ajtódig szállítjuk, így Neked ki sem kell majd mozdulnod otthonról.
A házhozszállítás díja: Bruttó 1490 Ft. Bruttó 30,000 Ft (nettó 23,622 Ft + ÁFA) feletti rendelés esetén a szállítás csak 1 Ft. Ezt a kedvezményes díjat max. 20 kg-ig tudjuk felajánlani. 20 kg feletti csomag súly esetén a szállítás díja bruttó 2490 Ft.
Házhozszállítás esetén akár az előre utalást, akár az utánvétes fizetést, akár pedig az online bankkártyás fizetést választhatod majd fizetési módként. Kérjük vedd figyelembe, hogy az utánvétkezelésnek díja van, így ez lesz a legdrágább fizetési megoldás.

Kérjük, hogy a csomagot még átvételkor ellenőrizd le a futár jelenlétében!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy a sérülés ténye a futárlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Express One Futárszolgálat:

  • tracking.expressone.hu
  • +36 1 8 777 400
  • ugyfelszolgalat@expressone.hu
  • Szállítási idő intervallum: 8:00-17:00
  • Sikertelen kézbesítés esetén: A kiszállítást következő napon újra próbálják. Ha ez sikertelen, visszaszállításra kerül a rendelés a feladóhoz.

Sprinter Futárszolgálat:

  • sprinter.hu
  • + 36 1 881 2615
  • info@sprinter.hu
  • Szállítási idő intervallum: 08:00-17:00
  • Sikertelen kézbesítés esetén: A kiszállítást következő napon újra próbálják. Ha ez sikertelen, visszaszállításra kerül a rendelés a feladóhoz.
 
Utoljára megtekintve